Петя Раева

Green Line и BILEYA - Новият хит на лятото за идеална фигура и кожа

Green Line и BILEYA - Новият хит на лятото за идеална фигура и кожаБиляна Бързакова представи новата си козметична серия BILEYA на стилно парти. Отбраната публика имаше възможност да се запознае с обновяващото и възстановително действие на продуктите, които съдържат естествен, жив колаген. Той е идентичен с колагена, който по естествен начин присъства в човешкото тяло.

Партито продължи с коктейл, на който присъстващите погалиха небцето си с изискания и здравословен кетъринг на веригата ресторанти Green Line, собственост на Петя Раева. Изборът им за партньор на събитието не е случаен. Здравословните и изключително вкусни хапки идеално допълваха концепцията за грижа за красотата и здравето. Домашно приготвени брускети с леща белуга, черен и червен хайвер, сьомга, мус от сирена, ръчно правени бонбони и впечатляващи диетични десерти бяха само част от изкушенията, които очароваха гостите.

Това представяне само затвърди славата на ресторантите на Петя Раева в София и Созопол, които за отрицателно време се превърнаха в истински хит, а предлаганото специално "зелено" меню в тях е без аналог.

Приятната атмосфера на събитието беше допълнена от триото цигуларки Венета Гудева, Каролина Рибейро и Кристина Цанова, както и поп певицата Неделяна Христова - Нел.


Източник: Галерия, 15-21.06.2016, стр.7

 

 


Последни